Актрисата Силвия Петкова се впусна в приключение в компанията на сина си Сива. Звездата от „Революция Z“ и малкият Силва се озоваха между две коли, които дрифтят с мръсна газ около тях.

Петкова и момченцето, което се появи на бял свят в края на 2016 година, влязоха в ролята на модели по време на фотосесията за третото изданиена „Бебеносещ Календар“. Усмихнатата галеница на Мелпомена и закачливите й лунички са известни с лудешкия си нрав, а адреналинът от двамата професионални пилоти Алекс и Стефан явно е заредил усмивката и на детето й, плод на любовта й с македонския режисьор Зоран Петровски. Майстори на волана от същия този отбор неотдавна съдействаха на друга звезда – Наум Шопов-младши, който предложи брак на любимата си Теа Минкова на самата писта.

В „Бебеносещ календара“ се снимат родни знаменитости и обикновени хора, а приходите от продажбите отиват за Българската Коледа.

„Нали знаете онези малки мечти, които изглеждат осъществими на пръв поглед, но все бягат далече в бъдещето. Е, аз реализирах една своя такава, която се беше родила още преди много години. Още ме държат емоцията и адреналинът, които те изпълват, когато осъществяваш нещо толкова яко.

Благодаря на актрисата Силвия Петкова и малкия бъдещ пилот Сива, които ми се вързаха на акъла да бъдат нашите модели за тази сесия! Благодаря на Калина Серафимова, с която правим това голямо и важно за мен нещо, а то е да помагаме на децата в неравностойно положение и техните родители!“, написа към кадри от дрифта Станислава Костадинова, която е една от инициаторките на благотворителните сесии.

Сред звездите, които позираха за тазгодишното издание на „Бебеносещ Календар“, е актьорът Ивайло Захариев. Звездата от „Под прикритие“ се снима заедно със синовете си Дамян и Филип пред Народния театър. Инициаторките на каузата споделят, че той е „техният талисман“ за 2019-а, защото е единственият бебеносещ татко в това издание.

Колежките му Радина Кърджилова и Ралица Паскалева, както и техните деца, също застанаха пред обектива за календара за актуалната година.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *