Palace Auto Varna 2019 – автомобилният салон във Варна, който приютява голяма част от водещите марки на пазара под един покрив. Днес е последният ден на изложението, като феновете на четириколесните, а и тези на по-екзотичните машини, ще могат да се запознаят с най-новите модели в Двореца на културата и спорта в морската ни столица.

На над 1000 кв.м. изложбена площ за експонати и обособена зона за тест-драйв посетителите ще могат да се докоснат от първа ръка със своите любими модели, някои от които ще дефилират за първи път пред родна публика.

Palace Auto Varna 2019 е домакин на редица премиери на нови модели автомобили. Сред тях са новият Ford Focus, електрическият Jaguar I-Pace – световен и европейски автомобил на годината, Кола на годината в България – Peugeot 508, новият Land Rover Evoque, Audi Q3, Q8 и А7. Дебют за България прави завърналия се на европейските пазари Toyota Camry, а компания ще му прави компактния SUV Lexus UX.

Своята българска премиера прави и новото поколение на всъдехода Mercedes GLE, акомпаниран от новия A-Class Sedan. Феновете на електромобилите ще могат да видят и Tesla Model S, представена от компания за рентакар услуги.

Един от посетителите на автосалона във Варна ще има шанса да спечели 1000 лв. във вид на ваучер за гориво, а всеки, заедно с входния си билет, ще получи още и талон за отстъпка от горива на верига бензиностанции.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *