СБА разработи собствено мобилно приложение в помощ на шофьорите

 

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) разработи свое собствено приложение, с което дава на потребителите много по-бърз и лесен достъп до услугите на организацията.

Android приложението има множество функции, сред които закупуване на членска карта и удължаване на членство, заплащане на паркиране в синя и зелена зона в София и други градове, известяване при изтичащи данък, гражданска отговорност, годишен технически преглед и др. Приложението дава достъп до полезна информация при пътуване в страната и Европа, както и визуализира карта с с местоположението на всички пунктове за годишни технически прегледи и административни офиси на СБА.

Приложението позволява на потребителите също да повикат пътна помощ навсякъде в страната много по-бързо и лесно чрез изпращане на GPS координати към централния диспечерски пункт на Национална служба „Пътна помощ“ към СБА.

Приложението на СБА вече е достъпно за всички Android потребители в Google Play Store. В предстоящ ъпдейт ще бъде включена актуална информация за състоянието на пътищата.

ОБЩЕСТВО