Новата Toyota Land Cruiser Prado е още по-проходима

 

Японците от Toyota анонсираха новите си модели, които ще представят в средата на септември, по време на автомобилното изложение във Франкфурт. Една от иновациите е всъдеходът Land Cruiser Prado.

Информацията за новото поколение на култовия всъдеход е малко, но производителят съобщи най-основното. Автомобилът ще запази конструкцията си на рама, като возилото ще стане още по-проходимо от досегашното.

Съдейки по фотографията, която изтече в интернет пространството, външните изменения по автомобила ще са малки. Нови ще са предните и задни светлини, броните и радиаторната решетка.

В оборудването ще бъдат включени адаптивни фарове, система за предупреждение от фронтален удар, която ще е с възможност за разпознаване на пешеходци и още куп други електронни помощници.

Все още няма информация за двигателната гама на новата Toyota Land Cruiser Prado. Освен новото поколение на Land Cruiser, във Франкфурт японците ще демонстрират и концептуален вариант на хибридния кросоувър C-HR.

Освен тези два автомобила с повишена проходимост Toyota ще покаже наточен Yaris GRMN, който ще има двигател с мощност 205 конски сили, както и нова версия на комбито Auris Touring Sport, носеща наименованието Freestyle.

НОВИНИ