Две измами с покупка на коли в Перник – вижте как може да ви метнат

56-годишна жена ще бъде съдена за незаконно присвояване на пари. Деянието е станало през месец август 2016 година. Преди тази дата, 56-годишната Б.Н. от областния град купила лек автомобил. Карайки го известно време установила, че не й харесва и призовала продавачката да развалят сделката.

Отивайки пред нотариус, продавачката върнала 850 лева на Б.Н. и започнали да чакат процедурата. В този момент 56-годишната жена си взела и парите и документите и си тръгнала. Привлечена е като обвиняема и й е наложена марка за неотклонение „подписка“.

56-годишен перничанин е измамен със сумата от 1 000 лева. Престъплението е извършено в края на миналата седмица. Лековерният мъж преговарял с продавач, да закупи лек автомобил марка „Ауди“, пише ЗаПерник.ком.

Двамата отишли пред нотариус, като 56-годишният мъж му дал 1000 лева преди сделката. Продавачът казал, че си е забравил документите в колата, излязъл да ги вземе и повече не се върнал. Собственикът на аудито бил столичанин и двамата с купувача не се познавали.

Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
ОБЩЕСТВО