Фенове на Top Gear: Шоуто трябва да спре!

Новите водещи на автомобилното тв предаване на ВВС Top Gear провокира сериозна група фенове на шоуто да поискат то да бъде свалено от ефир. Крайната мярка идва преди началото на сезон 27 на Top Gear и след напускането на холивудската звезда Мат ле Блан.

Сега като водещ остава Крис Харис, който натрупа слава и признание сред автомобилните фенове доста преди да започне работа в шоуто с ревютата си на коли и уменията си зад волана. Но новите му колеги Пади Макгинес и Фреди Флинтоф не успяха да спечелят на своя страна феновете.

Единият е легенда на крикета, а другият става известен с това, че беше водещ на риалити предаването Take Me Out. Според британските таблоиди двамата нови водещи имат договори за 2 години, а всеки един от тях ще печели по 500 000 лири на сезон.

ВВС продължава опитите да държи Top Gear над повърхността, въпреки поредицата грешки, които бяха допуснати след раздялата с Джеръми Кларксън и компания. Може би най-голямата се оказа наемането на радиоводещият Крис Евънс, който засега е рекордьор по негативна реакция от страна на феновете на предаването.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ...

Leave a Comment