Лудата автомобилна надпревара в Люлин идва

Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили, в което пилотите трябва да покажат завидни шофьорски умения и стратегия за избягване на ударите на съперниците. Последният останал на ход е победител. Наградният фонд на състезанието е 10 000 лв, а събитието ще се проведе на 28 и 29 май

Луда надпревара подкрепя и социална кауза за прекратяване на войната по пътищата. Нашето мото е „Спри агресията по пътищата – стани един от нас“. На 28-29 май отваряме врати за високоадреналиново изживяване, но в контролирана и обезопасена среда. Всеки, навършил 18 години и притежаващ свидетелство за управление на МПС, може да се запише за участие. Повече за правилата и регламентите на Луда надпревара на www.ludanadprevara.com.

„Луда надпревара“ е събитие, което спада към високоадреналиновите състезания, и съответно към него се подхожда с особено внимание с оглед на гарантиране безопасността на участниците и зрителите. Този тип дербита обикновено се провеждат на черни пътища или открити площи, които се напояват с вода (това спомага за по-бавното движение на автомобилите, като ограничава високите скорости, за да могат да бъдат предотвратени евентуални произшествия.

Всеки състезател съставя своя собствена тактика, като ограничения, освен изрично регламентираните, няма. Билетите се разпространяват в мрежата на Ивентим, както и на място в дните на събитието. Ето и програмата за уикенда:

Luda2

ЛЮБОПИТНО