Първите снимки на Kia Mohave бяха публикувани преди две седмици, но тогава производителят не разсекрети интериора. Както се оказва, вътре определено има какво да се види: направена е огромна крачка напред по отношение на дизайна и визуалното качество на салона.

Рядко производителите правят значителни промени в интериора по време на рестайлинг. В случая, обаче, можем да кажем, че Mohave се е сдобил с напълно нов интериор. Изглежда, че нито един стар детайл не е останала вътре във всъдехода.

Mohave е оборудван с 12,3-инчово цифров панел и мултимедийна система със сензорен екран със същия размер. По-долу можете да видите нишата за безжично зареждане на смартфони.

Двуцветният 7-местен салон е облицован в бежова кожа и украсен с матова черна пластмаса и дървени вложки. Първите два реда седалки са оборудвани с отопление и вентилация. Облегалките на седалките от втория и третия ред се сгъват с натискане на бутон.

На централната конзола се вижда превключвател на режимите на шофиране, включващи: Комфорт, Еко, Спорт, Пясък, Кал и сняг (Comfort, Eco, Sport, Sand, Mud и Snow). Рамката е интегрирана в корпуса на Mohave, което означава, че автомобилът трябва да е добра не само на пътя, но и на сериозен офроуд.

Общата дължина на всъдехода е 4930 мм, ширината е 1920 мм, а височината е 1790 мм. Междуосието е 2895 милиметра.

Списъкът с електронни „помощници“ включва система за предотвратяване на челни сблъсъци, функция за избягване на напускане на пътната лента, система за наблюдение на „слепи“ зони, адаптивен круиз контрол с възможност за пълно спиране и възобновяване на движението, както и проследяване на умората на водача, както и помощ при напускане на паркинг на заден ход.

Автопроизводителят не публикува пълни технически спецификации, обаче някои детайли показват, че автомобилът ще е оборудван с 3,0-литров дизелов V6 и задвижване на четирите колела. Предполага се, че мощността на мотора ще е 256 к.с. и 560 Nm.

Засега от Kia не са обявили цените на обновения всъдеход, но според информациите вероятно ще започват от около 35 хил.евро. Стартът на продажбите се предвижда за началото на 2020 година.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *