Хибридните технологии ще осигурят солидно и интересно развитие на моделите на Jeep. Това обяви босът на FCA Майк Манли, който преди да заеме този пост беше начело на изключително успешната американска марка за возила с повишена проходимост.

Според Манли, използването на plug-in хибридни технологии ще повиши стойността на моделите на Jeep над „сумата на вложените в тях части и компоненти”.

Засега Манли не разкрива целия план за развитието на Jeep, но акцентът върху хибридните технологии е повече от интересен, тъй като те ще присъстват при следващите модели на марката не само защото ще ги направят по-икономични.

„На пръв поглед по-добрата динамика, по-ниските вредни емисии и по-ниският разход на гориво са важните плюсове от използването на хибридни технологии – обясни Манли. – Но специално за Jeep тук има още полезни неща. Хибридната система ни осигурява по-добро представяне в офроуд условия, благодарение на мигновеното реализиране на въртящия момент и по-добрия контрол върху поведението на колата.”

FCA е на опашката сред големите производители по отношение на електрификацията на моделните гами на компанията, но последните проучвания сред клиентите на Jeep показват, че те гледат положително на появата на хибридни технологии на борда на любимите им возила.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *